Invitatia - Plicul de bani - Meniul

De cate ori nu aţi auzit această formula?
Ei bine, este doar UN MIT!!!
Invitaţia de nunta este...începutul. Modelul invitaţiei spune despre dumneavoastră şi despre evenimentul pe care îl pregătiţi mai mult decât vă imaginaţi.
De aceea se alege în concordanţă cu personalitatea dumneavoastră. Noi răspundem acestei cereri, aducându-va un număr impresionant de modele cu o tematica variată: invitaţii romantice-pentru mirii romantici, invitatii haioase care sigur vor descreţi frunţile invitaţilor-pentru firi mai nebunatice, invitaţii deosebit de elegante-pentru nunti cu stil.
 O invitatie bine aleasa, va fi apreciata si pusa la colectia de invitatii. Cum ai putea sa arunci asa ceva?



Alături de invitaţii vă sugerăm să optaţi la nunta dumneavostră şi pentru plicurile de bani, care au o dublă utilitate: pe lângă faptul că vă scutesc de momentul destul de inconfortabil...al distribuirii plicurilor... la invitati când se apropie finalul evenimentului, vă oferă şi posibilitatea de a-i aranja la mese pe nuntaşi în funcţie de dorinţa dumneavoastră. Scriind numele fiecărei familii în parte, alături de o urare, vă veţi convinge invitaţii că fiecare este special pentru dumneavoastră.

Când mergeţi la un restaurant, primul lucru care vi se prezintă este MENIUL.
Meniul nu trebuie să lipsească de pe nici o masă. Un meniu, cel mult 2 pentru fiecare masă este indispensabil!!!! (în funcţie de mărimea mesei).
Cum vor şti invitaţii dumneavoastră ce băuturi pot consuma sau ce feluri gustoase de bucate le-aţi pregătit dacă nu îi informaţi prezentându-le meniul?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv