Felicitarile de iarna

Clasicul e mereu in trendI!
Urarile de bine sunt mereu apreciate.
Semnifica faptul ca te gandesti la persoana respectiva, fie ca este ziua ei de nastere, sau onomastica, fie ca se apropie o sarbatoare importanta, Craciunul, Anul Nou, Paste etc, si contin cele mai bune ganduri cuprinse in cateva cuvinte.
In zilele noastre este mult mai simplu sa comunici si sa mentii legatura cu prietenii sau cu cei apropiati datorita internetului si a telefonului mobil. Chiar si felicitarile si urarile se pot triminte on-line print-un simplu clik.
Dar tocmai faptul ca in apropierea sarbatorilor suntem oarecum "bombardati" cu acest tip de felicitare in format electronic, face sa scada semnificatia si intensitatea mesajului pe care vrem sa-l transmitem, deoarece inca cateva zeci de astfel de felicitari au mai fost primite in ziua respectiva.
De cate ori nu ni se intampla sa trecem usor cu vederea continutul mesajului sau sa nu-l citim deloc, deoarece suntem invadati mare parte din timp, de informatie in format electronic si tindem sa fim tot mai selectivi?
De aceea, solutia ramane o felicitare clasica livrata prin posta, ca si pe vremea cand ne trimiteam scrisori, pe care inca le mai pastram si le recitim...  de cate ori avem ocazia. 
Cu siguranta emotia primirii unei urari va avea un impact mult mai mare de la momentul deschiderii plicului si pana la inchiderea felicitarii. Daca felicitarea este insotita si de un mic dar, destinatarul va fi si mai fericit :)

Nici partenerii de afaceri nu trebuie neglijati de sarbatori, o relatie buna cu acestia inseamna prosperitate. Va sugeram sa le scrieti cateva randuri de mana, sa fie cat mai personalizat, pe o felicitare business, alaturi de un calendar magnetic, un breloc, un glob, o agenda sau de orice alt obiect care sa le aminteasca de dvs.











Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv