Nunta Vintage

Nunta Vintage este nunta în care apar elemente din anii '20 – '40. Pentru a simţi cu adevărat acea atmosferă, este neaparat necesar să folositi din abundenţă dantelă, perle, culori pastel, porţelanuri…în decorul întregii nunţi şi a vestimentaţiei mirilor!



Dacă rochia miresei poate fi dantelată iar părul accesorizat cu perle şi costumul de mire poate fi îndrăzneţ asortat, fiind confecţionat dintr-un material cu imprimeuri şi având o cămaşă cu volănaş...şi nişte pantaloni cu bretele.

Acordaţi atenţie si obiectelor de decor pentru a crea o ambianţă cât mai autentică.




Alegeţi în primul rând o invitaţie în ton cu evenimentul, pentru a-i ajuta pe invitaţi să-şi facă o primă impresie. Aaaa!!! va fi o nuntă cu stil, va fi o nuntă vintage! În funcţie de acest aspect îşi pot alege şi ei toaleta pe care o vor purta la nunta voastră.


Folosiți  cât mai multe obiecte decorate cu dantelă, de la coşuleţe pentru petale, până la obiectele care apar pe masa mirilor sau a invitaţilor.



Place carduri şi plicuri de bani crem cu model discret, paharele mirilor care vor fi remarcate de cătr toţi invitaţii întrucât veți ciocni cu fiecare în parte, pot fi decorate cu dantelă, mărturiile pe care le oferiți la sfârşitul evenimentului, eticheta care însoţeşte sticla cu băutură, chiar şi căsuţa de dar poate lua o formă vintage şi poate constitui un obiect care să întregească decorul.

Nu trebuie să scăpaţi nimic din vedere,  este important să folosiţi aceste obiecte, atât timp cât va sunt foarte accesibile şi se comercializează pe piaţă, să acordaţi atenţie detaliilor şi să nu amestecaţi elemente din stiluri diferite.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv