Petrecerea burlăciţelor


Petrecerea burlacilor datează încă din secolul al V - lea Î.Hr.
Spartanii fiind primii care au făcut dineuri, serate înainte de marele eveniment.
Prin anii 60 a apărut şi petrecerea burlăciţelor fiind susţinute în acest sens de mişcarea feministă din acea perioadă. Pe acea vreme o petrecere a burlăciţelor însemna o cină elegantă, organizată de tatăl mirelui.
Petrecerea burlăciţelor pe care o ştim şi azi, a apărut prin anii 1960.
În prezent o astefel de petrecere este forte diversificată, de la petreceri private, în cluburi până la excursii.
Petrecerea burlăciţelor de fapt este momentul în care îţi iei rămas bun de la prietenele tale, pentru a te îndrepta spre o viaţă de familie plină de responsabilităţi. Un fel de ultima noapte când mai poţi să îţi faci de cap cu prietenele tale.


Această petrecere are loc alături de cei mai apropiaţi prieteni şi ajută puţin să scapi de stresul dinaintea nunţii


Ca să îţi iasă petrecerea cum îţi doreşti tu, va trebui să te ocupi chiar tu de ea.
În funcţie de personalitatea ta, eşti liberă să alegi cum vrei să îţi petreci ultima noapte de burlăcie şi cu cine. În oraş, la restauran, la mare, la munte sau poate chiar în altă ţară. Poate să însemne distracţie, beţie, nebunii sau poate să fie o relaxare. Să faceţi sesiuni se shopping, răsfăţ la SPA sau o plimbare la munte cu bicicleta.

Fiind o petrecere în cinstea viitoarei mirese, cel mai important este ce îşi doreşte ea, să i se facă pe plac.

De obicei aceste petreceri le organizează domnişoarele de onoare, cele mai bune prietene şi tot ele şi plătesc. Ideea este ca mireasa să se detensioneze, nu să mai aibe şi alte stresuri în plus, cum ar fi organizarea petrecerii de burlăcie.La aceste petreceri se oferă cadouri viitoarei mirese, cadouri foarte diversificate, de la lenjerie intimă la vouchere la SPA, cosmetice, rochii mai deosebite, ceva ce să şi fie pe placul miresei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Luna de miere

Alegerea verighetelor