Vă pregătiţi pentru nuntă?

Dacă raspunsul este da atunci vă propunem un set inedit de produse care vă pot fi de folos la organizarea importantului eveniment din viaţa voastră.
Toate nunţile sunt frumoase, toate miresele sunt spectaculoase, şi toate cuplurile sunt îndragostite, însă evenimentele care rămân în amintirea oaspetilor sunt cele pline de detalii importante.
Setul nostru este compus din mai multe produse cu un design foarte plăcut vizual care poate fi pe placul vostru, el este compus din:

Invitaţii pentru nuntă care sunt confectionate dintr-un carton mat la interior destinat textului, iar la exterior este lucios şi prezintă un model floral şi fluturaşi. Aceasta se pliază şi se închide la exterior cu ajutorul unui fluturaş 3D. Pentru că invitaţia are un aspect foarte frumos nu mai necesită folosirea unui plic clasic, mai conţine pe spatele ei un chenar unde se poate trece cu pixul numele invitatului.

Meniurile care se pun pe masă sunt foarte practice deoarece se aşează pe masa invitaţilor pentru ca aceştia să aibă la îndemână tot timpul ce se poate servi in cadrul evenimentului. Meniul de nunta impreuna cu accesorii de tipul carduri de masa, pentru aşezarea invitaţilor la mese şi numerele de masă pentru orientarea în sală sunt de efect, acestea dau un aer elegant şi decorează mesele într-un mod foarte plăcut.

Un alt produs din set foarte practic este plicul pentru bani şi este folosit la sfârşitul evenimentului. Deşi pare un simplu plic de bani pentru nuntă, cu acesta veţi putea chiar organiza modul în care vor sta invitaţii la mase, pentru ca puteti tipări pe ele numele de familie. Aceste plicuri de bani de nuntă vor sta chiar în faţa oaspeţilor, deci trebuie să facă parte din întregul eveniment.
Plicurile de bani trebuie să stea pe masa tot timpul, pentru că ele vor fi cele care ii va ajuta pe oaspeţi să îşi găsească locul unde sunt aşezaţi. Doar oaspeţiilor le vor fi de folos aceste plicuri de bani, scopul lor unic fiind acela al înmânării darului în cel mai elegant mod.

Si nu în ultimul rand cutiile pentru prăjituri care sunt folosite la sfârşitul evenimentului pentru a înmâna invitaţiilor partea dulce a petrecerii. Acestea pot fi utilizate atât pentru prăjituri cât şi pentru tort. Ele sunt foarte practice deoarece sunt prevâzute cu mâner şi pot fi transportate cu uşurinţă de către voi şi invitaţii voştri.
O nuntă ca-n poveşti este aceea plină de detalii importante, ea va rămane în amintirea tuturor dacă oaspeţii vor fi trataţi exact aşa cum se aşteaptă şi cum îşi doresc!
Surprindeţi-vă invitaţii cu cele mai frumoase produse şi cu siguranţă veţi avea succes cu alegerea făcută.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv