Vestimentatia Mirelui



In cea mai importanta noapte din viata mirelui, acesta trebuie sa acorde o deosebita atentie tinutei vestimentare. Stim cu totii deja ca imaginea ajunge prima la interlocutor, inainte oricarui sunet. Prin urmare, nici nu apucam sa inaintam un salut si deja prima parere este formata pe baza imaginii.
Tinuta mirelui ar trebui sa fie neaparat compusa dintr-un costum de ceremonie, acesta fiind apogeul elegantei barbatesti, dar sa nu fie lipsita nici de accesoriile care aduc un plus outfitului. Papionul sau lavaliera nu ar trebui sa lipseasca, deasemenea tot in aceasta categorie intra si batista.
                                  
Tinuta mai poate fi completata cu vesta in functie de preferintele fiecaruia. Pantofii de baza in tinuta de ceremonie sunt cei de culoare neagra si trebuie sa fie din piele lucioasa (nu neaparat din lac), acestia merg foarte bine la reverul satinat al sacoului si la papionul din matase.
 
La tinuta de ceremonie nu se poarta niciodata curea, iar ca alternative avem braul sau bretelele, dar acestea doua niciodata impreuna, din simplul motiv ca au aceeasi functionalitate. Sosetele se poarta atat de lungi incat la asezare sa nu se vada pielea.
In incheiere va spunem ca mirele trebuie sa adauge tinutei o atitudine plina de incredere si voie buna, iar evenimentul cu siguranta va fi unul pe care nu o sa-l uite niciodata. Si nu uitati la tinuta de ceremonie niciodata, dar niciodata nu purtam ceas.
Evenimentele importante din viata noastra sau din viata apropiatilor nostri nu se cronometreaza niciodata.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv