Nunta de poveste!

Perioada cu organizarea nunţii poate fi stresantă şi poate să dea multe bătăi de cap dacă nu apelaţi la o firmă care se ocupă cu organizarea evenimentelor şi vă ocupaţi personal de toate detaliile.

Sunt o mulţime de lucruri pe care trebuie să le puneţi la punct şi uneori veţi simţi că este prea mult de aceea pentru a ţine departe stresul, oboseala şi nervii care vă aşteaptă ar fi bine să ţineţi cont de câteva sfaturi pentru organizarea unei nunţi de poveste.
Puteţi colecţiona momente frumoase doar pentru voi, în perioada de logodnă. Profitaţi şi ieşiţi în oraş, discutaţi despre relaţia voastră şi despre voi, faceţi planuri pentru viitor împreună, deconectaţi-vă de amănuntele legate de organizarea nunţii.
Ţineţi cont de faptul că această perioadă va tece, iar după nuntă, veţi privi în urmă, şi veţi dori să fi existat cât mai multe clipe lipsite de stres şi frumoase.





Alegeţi totul aşa cum vă place vouă cu calm, în special un fotograf bun chiar dacă poate fi o cheltuială mai mare, este una care merită cu adevărat deoarece imaginaţi-vă cum vor privi copiii şi nepoţii voştri fotografiile sau filmul nunţii voastre. Un fotograf profesionist va şti ce anume să surprindă, ce momente să rămână în memoria tuturor. Muzica este foarte importantă, alegeţi o formaţie care să ridice pe toată lumea de la mese.



Toate detaliile trebuie pregătite din timp: invitaţia, mărturiile pe care doriţi să le daţi invitaţilor, rochia de mireasă şi voalul, costumul de mire, pantofii, verighetele, paharele mirilor, aranjamentele florale, buchetul, tortul, programarea la coafor.



Rochia aleasă trebuie să vă reprezinte, să fie interesanta dar în care să vă simţiţi confortabil, nu doriţi ca în ziua nunţii rochia să te jeneze şi să îţi dea bătăi de cap. Nu trebuie să vă strângă, să vă zgârâie, să fie prea largă şi să o ridici mereu.



Nu trebuie să respectaţi tradiţiile care nu vă plac, renunţaţi la cele cu care nu vă simţiţi confortabil. Cereţi ajutor apropiaţilor şi aveţi încredere că vă vor ajuta în aventura organizării nunţii voastre.



Pentru a evita situaţiile neprevăzute ideal ar fi să aveţi o trusă de urgenţă care trebuie să conţină: ac, aţă, ace de siguranţă, bandă dublu adezivă, fixativ, o pereche de dresuri, o pereche de pantofi, etc.. Nu veţi fi prinşi nepregătiţi.
Pentru a vă asigura că machiajul va fi impecabil şi că veţi fi foarte încântată mergeţi la salon, faceţi un tratament facial de curăţare, dacă este cazul, detoxifiere, hidratare şi fermitate pentru a scăpa de imperfecţiuni. Acest lucru însă trebuie să-l faceţi cu ceva timp înainte pentru ca tenul să aibă timp să se refacă până la nuntă.
Când lucrurile o iau razna şi încep să nu meargă conform planului trataţi totul cu lejeritate. Doar voi ştiţi că mesele nu au fost aranjate cum vă doreaţi, că nuanţa florilor nu a fost cea dorită, că tortul a avut altă cremă decât cea aleasă de dvs. deci dacă se va întâmpla asta treceţi peste situaţie şi bucuraţi-vă de momentul vostru.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv