Nunta in stil DIY - Do it yourself


TE CHINUI TU, SAU IEI TOTUL DE-A GATA?

Nu vrei sa dai prea multi bani pe anumite accesorii de nunta? Incearca sa le faci chiar tu. In functie de necesităţi, te poti folosi de hartie sau carton pe care sa le tai, sa le decupezi, să le lipeşti in tot felul de forme în funcţie de tematica nunţii tale. Suna simplu!
Ei bine, află că acesta este unul din miturile legate de nuntă!
Pentru a ajunge la produsul finit, ai nevoie de materia prima: cartoane, lipici, foarfecă specială, perforatoare cu diferite forme, panglici, fundiţe, papiote de aţă de diverse culori, sclipici etc. Toate acestea costa!
Şi unde mai pui că-ţi mai trebuie şi o mână de artist şi muuuuuuuuuultă răbdare?!
 Altfel s-ar putea să rişti să distrugi materia prima :) şi poţi s-o iei de la capăt cu achiziţionarea cartonului, pe care tocmai l-ai decupat greşit, al sclipiciului, al panglicii şamd.
Să spunem că asta n-ar fi nimic, că toate drumurile acestea făcute degeaba nu te-ar deranja foarte tare...dar unde mai adaugi şi  efortul depus de tine pentru a confecţiona produsele dorite? Nenumăratele seri pe care le vei petrece pe scaun la veioză, încercând să încropeşti o minunăţie de invitaţie de nuntă hand made, care refuză să-ţi iasă şi gata!
Dar stai... căci nu ai de făcut doar una, ci poate 100 sau...
Lasă totul în seama experţilor, şi-ţi vor pune ei ideile in aplicare,  ştim că ai opţiuni mult mai bune de a-ţi petrece timpul!!!
Şi ai să fii surprins să afli că preţurile vor fi mai mici decât te-aştepţi!
 Ne ocupăm noi şi de invitaţiile tale, şi de meniuri, şi de marturii, chiar şi de paharele pentru miri şi naşi, chiar şi de perniţele pentru verighete...şi unde mai pui coşuleţele pentru petale sau sticlele de pălincă? :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv