Suveniruri din România

Iată că venim în faţa dumneavoastră şi cu altfel de produse, care nu au legătură directă cu nunta - Suveniruri din România.

Se ştie că licoarea românească, PĂLINCA, este mult iubită şi apreciată peste hotare. Profitaţi aşadar de acest lucru, şi vă mai întrebaţi ce cadou să faceţi, ci oferiţi-o cu încredere!!!!
Şi pentru că ochiul este cel care face cunoştinţă prima dată cu "darul", vă punem la dispozitie sticlelel de pălincă de diverse forme şi mărimi cu etichete ce fac referire la embleme ale ţării noastre (Vlad Ţepeş, castelul Bran, steagul României, ţărani prinşi în horă, capitala Bucureşti, portul tradiţional....etc.) "Gustul darului"....vă aparţine.
Şi vinul românesc a început să fie din ce în ce mai bine cotat în străinătate, alături de sofisticatele vinuri franţuzeşti. Aveţi posiblitatea de a opta si pentru sticle de vin de asemenea etichetate care să spună adevărate poveşti despre români.
Sticlele le personalizăm pe placul dumneavoastră, dacă doriţi să oferiţi o sticlă-suvenir cu o anumită tematică, dintr-un anumit ţinut, vă stăm la dispoziţie cu realizarea etichetei dorite.
Prezentaţi ţara într-un mod original şi realist, aşa cum este ea...minunată!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv