Alege un răcoritor Ice Cream Bar pentru nunta ta!

 
Fie eşti genul de mireasă care consumă îngheţată tot timpul anului, fie nunta ta are loc vara, nunta ta va fi, cu siguranţă, una memorabilă, dacă vei alege să incluzi un stand cu îngheţată la marele eveniment.
Deşi cel mai aşteptat moment al serii este întotdeauna tortul, un ice cream bar va completa frumos standul de prăjiturele, cake pops, cupcakes, mousse-uri, fântâna de ciocolată sau fântâna de şampanie.
Avantaje

Pe lângă faptul că standul de îngheţată va fi perfect pentru serile toride de vară, el va fi apreciat şi în restul sezoanelor, deoarece invitaţii tăi vor putea alege dintr-o gamă mai largă de deserturi. Mai mult decât atât, ei îşi vor putea crea singuri desertul preferat.
Ice cream bar-ul poate prezenta un element de decoraţiune inedit, dacă îngheţata este servită dintr-o rulotă, stand mobil sau un aranjament de sine stătător.

Alege arome de îngheţată simple, care pot fi personalizate cu diferite combinaţii de toppinguri.Etichetează ingredientele. Acest lucru poate completa armonios decoraţiunile alese de tine, dar îi şi ajută pe invitaţi să decidă ce combinaţii de arome să încerce.
În timp ce fructele, biscuiţii se identifică fără probleme, sosurile sau nucile, alunele tocate pot arăta la fel.
Diferența dintre un sos de căpșuni și un sos de zmeură ar putea fi uriașă pentru cineva cu alergii alimentare.

Deoarece există multe persoane cu stil de viaţă vegan sau vegetarian, este necesar să adaugi informații despre produsele lactate şi ingredientele care conţin ouă.
Prea multe opţiuni pot fi copleşitoare. Alege un sos de ciocolată, unul de caramel şi unul de fructe, pe lângă care poţi adăuga alte 3-4 toppinguri crocante.
Se poate servi în castronele simpatice, pahare elegante de profiterol, recipiente de unică folosinţă, conuri, în formă de sendvişuri (între biscuiţi sau fursecuri), de casată sau de rulouri (iRolls).
Pentru că ştim că eşti atentă la detalii şi vrei ca totul să fie perfect, nu uita de frişcă, bombonelele colorate decorative şi cireşele confiate, de mare efect în crearea desertului favorit!
Poţi să diversifici meniul de gustări! Uimeşte-ţi invitatii cu diverse sortimente de granita, milkshake-uri pentru cei mici sau cu affogato - îngheţată servită cu cafea fierbinte.

 Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aranjamentele florale – o mare dilemă pentru mirese?

Rochia de mireasă