Tema nunţii


Dacă îți dorești să stabilești mai ușor design-ul nunții tale alegerea unei teme te va ajuta foarte mult. Tot cu așitorul unei teme bine alese vei obține o ambianţă unitară şi plăcută.
Să găsești o temă perfectă nu e ușor și nu de multe ori s-a dovedit a fi poate fi la fel de dificilă ca şi alegerea rochiei de mireasă.
1. Alegerea locaţiei - fiecare pereche de miri îşi va alege locaţia de nuntă având în vedere preferinţele personale, numărul de invitaţi, bugetul de nuntă, restaurantul/ locul preferat şi anotimpul.
2. Să se gândească la personalitatea lor - este important ca tema nunţii trebuie să definească stilul mirilor.
3. Explorarea internetul - o listă cu lucrurile care te interesează este foarte importantă pentru a avea o nuntă bine organizată
4. Imaginează-te răsfoind albumul de nunta în viitor - călătoreşte în viitor cu gândul şi gândeşte-te cum ți-ai dori să arate nunta ta acum, astfel peste 10 ani să nu pari demodată. Dacă vei alege stilul clasic în mod sigur nu vei da greși.
5. Este important să cere o mână de ajutor - vorbeşte cu cei apropiați, de exemplu cu familia sau prietenii apropiaţi şi solicită-le câteva sfaturi. Mai ales dacă ai prieteni/ rude care s-au căsătorit recent, roagă-i să îţi recomande nişte organizatori de nuntă profesionişti.
Dacă vi se pare prea complicat să organizați o nuntă tematică, puteți să apelați la firmele care se ocupă cu organizarea de evenimente.
Vă prezentam câteva exemple:

  Nunta florală                                                                Nunta în funcţie de anotimp

 

Nunta vintage 

                                        
Nunta anilor 60`, 70`, 80`










Nunta alb/negru        

 

Nunta sportivă

 
   
 Nunta medievală  
 

Nunta tradiţională 

 


Nunta cu temă marină                     
               

 Nunta Paris

 

Nunta fluturaşi        
                                         
 
  
Nunta curcubeu












Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv