Nuntă pe malul mării

Nunta este unul dintre evenimentele cele mai importante din viaţa noastră şi ne dorim ca totul să fie perfect. Ne dorim o nunta speciala, la care să se simtă bine toată lumea şi să rămânem cu amintiri plăcute,

Putem susține că vara este preferat de multa lume deoarece este sezonul petrecerilor şi al distractiei, iar o nuntă pe plajă este modalitatea perfectă de a intra în această atmosfera, un astfel de eveniment pare desprins din filme în care cei doi protagoniști iși jură iubire înconjurați de peisaje care îți taie respirația, soare, valuri, nisip și mult romantism, cam despre asta vorbim când ne gândim la o nuntă pe malul marii.

Dacă ești îndragostită de mare și iți dorești sa spui DA printre sunetul valurilor ce se sparg de ţărm, nu ezita să iți duci acest vis până la capat.Mesele lungi dreptunghiulare par a se potrivi cel mai bine acestui tip de eveniment, chiar dacă nunta va fi în aer liber, asta nu înseamnă că nu poți avea un decor de vis.

Locația aleasă este foarte importantă în aceste cazuri, există foarte multe hoteluri cu plaje private care sunt pregătite pentru astfel de evenimente în așa fel încât vei putea avea un decor de vis. Începând de la mesele pline de lumânări și flori colorate, până la ghirlandele de beculețe ce vor străluci în noapte.

Indicat ar fi ca mesele să fie din lemn ca să le poți lăsa exact așa, fără să folosești fețe de masă, poate doar o fâșie îngustă din voal pe mijloc.

În cazul în care iți va fi greu să găsești mese dreptunghiulare de lemn, varianta meselor rotunde este una excelentă. Acestea se gasesc cam în orice hotel/restaurant astfel că vei scăpa de o grijă în plus. Pentru un aer elegant și romantic, ar fi perfect să alegeţi aranjamente florale în culori pastelate, cu flori care să reziste cu succes chiar dacă e foarte cald afară, asa cum sunt trandafirii.Lumânările, candelabrele şi beculeţele vor shimba întreaga atmosfera, iar atunci când seara se va lăsa chiar va părea că faceţi parte dintr-un film, dar unul în care protagoniştii sunteţi voi.

Micile detalii nu trebuie uitate pentru ca acestea sunt cele care fac diferenta dintre o nuntă memorabilă şi una oarecare. Pentru ceremonie trebuie neaparat să alegi o arcada cu flori şi voal.

O altă idee interesantă pe care o poţi folosi cu succes este să pui nisip în pahare transparente şi deasupra o floare. Este cu siguranţă un aranjament romantic, care se încadrează perfect în tot acest tablou marin.

Atunci când iţi alegi florile de nuntă, trebuie să ţineţi cont că plantele sunt destul de sensibile şi multe dintre ele nu rezistă în condiţii de umiditate şi căldură precum sunt cele de pe malul mării. Cele mai potrivite flori pentru buchetul tău sunt orhideele şi florile sălbatice. În ceea ce priveşte culorile, o alegere excelentă ar fi culorile pastelate precum rozul, blush-ul sau bejul.Tortul de nuntă poate varia în funcţie de preferinţele voastre, pentru o astfel de nuntă ar merge mai bine, torturile albe sau crem decorate în stilul marin. Dar pentru ca stilul elegant să fie păstrat, nu trebuie exagerat cu decoruri mult prea copilareşti sau mult prea nautice.

Aşa că puteţi alege un tort din fondant alb sau crem sau chiar culoarea nisipului, decoarat cu flori, steluţe de mare, în locul clasicelor figurine cu mire şi mireasă optaţi pentru două scaune de plajă, două umbrele sau chiar doua steluţe de mare intr-o singura scoica. Pe lângă faptul că vor arăta spectaculos şi se potrivesc de minune cu tema au şi câte o semnificaţie.Invitaţiile sunt cele care dau o primă idee invitaţilor despre cum va arăta nunta voastră, ele sunt primele elemente cu care aceştia vor intra în contact şi îşi vor face o parere despre nunta voastra înca din acel moment. Tocmai de aceea este foarte bine ca invitaţiile şi papetaria de nuntă să fie integrate în tema marină. Calitatea materialelor folosite este extrem de importantă. Nu uitaţi că ideal ar fi să alegeţi invitaţii şi accesorii, precum numerele de masă, meniurile, etc. din aceeaşi gamă.

Nu este indicat să porti o rochie pompoasa de mireasă cu talia bine definită şi foarte amplă, adopta o ţinută lejeră, deoarece este nunta ta pe plajă şi trebuie să te simţi în largul tau într-o rochie lungă şi vaporoasă, poţi adauga la ţinută o coroniţă de flori pentru că aceasta se potriveşte perfect cu acest stil de rochie de mireasă.

În ce priveşte costumul mirelui acesta trebuie să fie din materiale subţiri precum inul sau pânza, poate să combine pantalonii albi cu un sacou bleumarin, sau să işi aleagă un costum în nuanţe de bleu ori crem. O cămăşuţă albă de in este tot ce are nevoie pentru momentul în care va renunţa la sacou pentru distracţia de după ceremonie.

Nu în ultimul rând domnisoarele de onoare care nu fac excepţie de la regula rochiilor lejere, poţi alege rochiţe nude, lungi, din materiale fluide precum voalul sau mătasea sau chiar rochiţe midi şi cu siguranţa vor arăta perfect în astfel de ţinute!

De asemenea, în ceea ce priveşte culorile poţi opta şi pentru nuanţe de bleu precum marea sau imprimeuri florale colorate, toate acestea se vor potrivi cu acest cadru al nunţii.

Cu siguranţa veţi dori să dansaţi pe plajă, sandalele fara toc şi papucii impodobiţi cu pietricele strălucitoare sunt perfecţi pentru o petrecere în aer liber, barbaţii pot renunţa de asemenea la pantofii închişi, incomozi pentru ringul de dans de aici.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aranjamentele florale – o mare dilemă pentru mirese?

Rochia de mireasă