Nuntă pe malul mării

Cine nu s-a visat vreo dată în rochie albă pe malul mării? O arcadă cu flori pastelate, un voal alb, roz pal... Totul alb, soare şi o mare albastră.
E momentul să faci visul să devină realitate.Ai nevoie să cauţi marea cea mai apropiată de tine, sau oricare vrei tu. Fiind o cerere din ce în ce mai mare, sunt multe hotelul la malul mării care oferă aceste evenimente. După ce ai aflat destinaţia, e momentul să îţi imaginezi ce îţi doreşti. Flori, ghirlande, lumânări, culori sau ceva simplu, elegant, discret.
Nu contează atât de mult forma meselor cât ceea ce vei pune pe ele. Pentru un plus de romantis şi efecte îţi sugerăm lumânările, aranjamentele din boluri cu apă şi lumânări plutitoare. Iar seara la petrecere, foloseşte şireag de beculeţe, colorate sau simple.
Având în vedere că nunta va avea loc în aer liber, trebuie să ai grijă cu florile pe care le alegi să nu ţi se usuce. Cele mai indicate ar fi orhidea şi florile sălbatice.


Cam orice tort s-ar potrivi la o asemenea nuntă cu condiţia să nu fie exagerat în nimic, culor, forma, accesorii, să nu fie încărcat. Poate să aibe chiar şi motive marine.Pentru a le da o idee invitaţilor cam despre ce va fi vorba, puteţi să vă faceţi chiar şi invitaţiile cu temă marină, sau plaja.

Ca şi rochie noi vă recomandăm să alegeţi ceva simplu, romatic, lejer. Nu recomandăm rochiile foarte încărcate, cu trenă foarte lungă.
Şi costumul mirelui ar trebui să fie dintr-un material cât mai simplu cum ar fi inul sau pânza.

Domnişoarele de onoare vor purta şi ele rochii lejere, simle din voal sau mătase în culori pastelate.

Ar trebui să aveţi cu toţii o pereche de sandale fară toc foarte comode, ca să puteţi să şi dansaţi. Chiar şi bărbaţii pot renunţa la pantofii închişi şi incomozi.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luna de miere

Alegerea verighetelor

Texte pentru invitatia la banchet