Alegerea verighetelor



Deşi pare uşor să îţi alegi verighetele, într-un final se dovedeşte a fi chiar foarte dificil dacă te găndeşti de câte trebuie să ţii cont. Trebuie să vă fie comode, să vi se potrivească amândurora modelul, să vă avantajeze pe amândoi.
Culoarea e altă provocare, e la alb, roz, galben cu sau fără diamante.




Nu mai este obligatoriu ca verighetele să fie din aur galben.
Pe piaţă găseşti o multitudine de culori şi material. 
Piaţa metalelor preţioase nu se mai reduce de multă vreme doar la platină, aur sau argint, După ce ai ales materialul trebuie să ştii dacă vrei cu diamante sau nu.
Dacă vrei un model simplu sau spectaculos. 
Se ştie că mai nou nici verighetele  mirilor nu trebuie să fie identice. Pentru a avea totuşi ceva în comun, puteţi să vă alegeţi o piatra comuna, gravarea numelor pe interior, sau macar culoarea, materialul.



După ce aţi stabilit toate aceste detalii şi ştiţi aproximativ ce vă place, este momentul să mergeţi în căutarea lor. Pentru asta, veţi avea nevoie să acordaţi mai mult timp deoarece nu se găsesc aşa de uşor.
Ca să meargă totul mai repede, puteţi chiar să vi le faceţi la comandă, numai să vă asiguraţi că este ceea ce vă reprezinza, totuşi sunt inelele pe care le veţi purta toată viaţa.
Aşa cum deja v-am obişnuit până acum, şi aici trebuie să îţi aloci un anumit buget şi în funcţie de el, restul detaliilor. Poate renunţaţi la gravare, sau optaţi pentru un model mai subţire, pentru a mai scădea dun costuri.

Dacă sunteţi genul cărora să fie totul în pereche, puteţi să luaţi în calcul să achiziţionaţi deodată inelul de logodnă cu cel de nuntă.
Să aibă ceva în comun, să se poată purta împreună pe acelaşi deget.
Nu uitaţi şi de modul vostru de viaţă, inclusiv de slujbele voastre. Nu va fi comod să aveţi verighetele foarte pretenţioase şi să fie nevoie să le daţi jos de fiecare dată.În cazul în care sunteţi un cuplu mai activ, puteţi alege platina, care este mult mai dur, nu se zgârie aşa de uşor.
Nu spune nu vânzătoarei la mgazin, atunci când îţi recomandă să încerci ceva diferit faţă de ceea ce vă doriţi voi. Ea deja s-ar putea să ştie ce ţi se portiveşte, în urma experienţei ei.
Nu vă alegeţi ceea ce este momentan la modă, deoarece peste 3 ani cel mult, nu va mai fi. Mergeţi pe clasic deoarece este mai sigur.
Ideea de bază este să nu vă grăbiţi cu achiziţionarea lor până când nu sunteţi siguri că este excact ceea ce vă doriţi.
În alegerea magazinului de verighete, ar trebui să luaţi în considerare ce servicii extra vă oferă: garanţie, întreţinerea verighetelor, gravarea gratis, etc.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv