Makeup-ul


Makeup-ul

Cine a zis ca e uşor să fii mireasă? :)
Şi aici ca şi la coafură este nevoie de cunoaştere între tine, viitoare mireasă şi persoana care te va machia.
Tot din timp trebuie să îţi alegi makeup-artistul, să mergi la el pentru orice ocazie, ca să îţi cunoască tenul, să vadă cum se comportă dar mai ales, să îţi descopere stilul.

Produsele folosite vor trebui să fie profesionale, să fie rezistente, chiar waterproof. 
Roagă-ţi mackeup artistul să te înveţe să te pudrezi, cum să îţi faci un retuş în ziua nunţii singură, pentru că sigur va fi nevoie.
Ar putea chiar să îţi împrumute pudra şi rujul, depinde cât de apropiaţi sunteţi.
Alege din timp dacă îţi doreşti extensii la gene sau doreşti bandă.




E bine să îţi îngrijeşti tenul, să fie cât mai hidratat, dar înaunte cu 7 zile de marele eveniment, evită tratamentele cometice cu mai mult peeling-ul care se face cu cel puţin 30 de zile înainte de nuntă.
Dacă mergi la o probă, ţine cont că în ziua nunţii s-ar putea să fie usor diferit. Depinde de tenul tău, de makeup artist, sunt multe motive pentru care ar putea să iasă difeti.

Evită să îţi doreşti ceva neapărat, doar pentru că este la modă. Tot ce alegi, alege să ţi se potrivească, să fie stilul tău şi în armonie cu fizionomia ta.
 



Nu există o ordine anume, dacă să fie coafura întâi sau machiajul. Dacă mergi direct coafată la make up s-ar putea să faci un bine. Coafura ta ar putea să fie o sursă de inspiraţie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv