Cum îţi alegi invitaţia perfectă?


Invitaţia de nuntă este un element important pentru nunta ta. Acesta este primul impact pe care oaspeţii îl au cu privire la evenimentul organizat de voi.
Multe cupluri consideră că bugetul care trebuie alocat pentru invitaţiile de nuntă trebuie să fie unul redus. Cu toate acestea inviţatiile trebuie alese în funcţie de personalitatea mirilor, de stilul evenimentului planificat. Invitaţia este practic cartea de vizită a viitoarei familii, a viitorului cămin.
Acum să vedem ce invitaţii vi se potrivesc cel mai bine. Aţi ales o temă? Clasică, vintage sau haioasă? Haideţi să vedem câteva modele de invitaţii.
Elegant? Invitaţiile vor atrage atenţia prin bun gust, rafinament, aceasta ar fi varianta cu care nu veţi putea da greş!








Vintage? O invitaţie care să ilustreze momente unice, surpinse cu voi ca şi cuplu.


V-aţi cunoscut sau prima voastră întâlnire fost în mijlocul naturii? O invitaţie care poate ilustra perfect acest moment ar fi cea care imită scoarţa unui copac.


Haios? Dacă sunteţi nonconformişti sunt numeroase variante de invitaţii funny care vi s-ar potrivi ca o mănuşă!
Invitaţiile cu benzi desenate sunt o alegere ideală. Personajele au un dialog interactiv legat de evenimentul vostru.



În aceeaşi categorie se încadrează şi cea care poate fi citită doar cu ajutorul ochelarilor 3D.
Astfel invitaţii voştri vor fi nevoiţi să-şi folosească imaginaţia pentru a putea citi textul invitaţiei.

Indiferent de preferinţele voastre nu puteţi da greş pentru că în momentul de faţă nu se impun nici un fel de restricţii cu privire la aspectul invitaţiilor. Trebuie doar să găsiţi invitaţia care să se potrivească perfect cu ceea ce vă doriţi.
Textul pentru invitaţii
Textul invitaţiei trebuie să se potrivească de asemenea cu invitaţia aleasă. Pot fi folosite formulările tradiţionale sau puteţi să vă compuneţi propriul text, acesta trebuie să conţină informaţiile esenţiale, cum ar fi data, locaţia etc. Astfel cu siguranţă veţi oferi oaspeţilor voştri o invitaţie inedită!
Plicul invitaţiei
Plicul invitaţiei este un aspect care nu trebuie neglijat. Acesta poate fi personalizat cu semnătura voastră prin silmpla tipărire a iniţialelor sau chiar a numelui întreg dând o notă aparte plicului.
Achiziţionarea invitaţiilor
Majoritatea mirilor sunt în dilemă când vine vorba de achiziţionarea invitaţiilor. De unde ar trebui cumpărate? Avem două variante care ne oferă numeroase opţiuni: magazinele online sau târgurile de nunţi.
Vizitele repetate la târgurile de nunţi pot să fie costisitoare, iar programul poate să vă dea puţine bătăi de cap.
Magazinele online sunt tot mai căutate în prezent prin prisma faptului că este mult mai comod să plasezi o comandă oricând doreşti, nu eşti legat de un anumit program.
Recomandări  
Stabiliţi-vă un buget pentru invitaţii, încercaţi să nu-l depăşiţi.
Comandaţi-vă invitaţiile din timp, nu lăsaţi asta pentru ultima clipă.
Comandă câteva invitaţii în plus faţă de numărul persoanelor pe care le ai pe listă, este posibil să fi uitat pe cineva.
Anunţă nunta cu 4 luni înainte de marele eveniment.
Împarte invitaţiile cu cel mult 8 săptămâni sau cel puţin 6 săptămâni înainte - lumea trebuie să se pregătească.
Nu neglija pe nimeni, chiar dacă cineva nu poate ajunge, toţi invitaţii sunt la fel de importanţi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv