Tortul mirilor


 Tortul mirilor nu trebuie neglijat!


Acesta poate fi oferit de restaurantul la care faceţi nunta, dar veţi fi limitaţi la o anumită compoziţie sau un anumit design. De aceea va trebui să purtaţi discuţii încă de la început şi despre tort pentru a vedea ce opţiuni aveţi, în aşa fel încât să se încadreze armonios în întregul decor.
Ce cantitate de tort trebuie comandat?
Cum este imposibilă tăierea tortului în bucăţi perfect egale, aşa încât fiecare invitat să primească o bucată de cca 100 gr, vă recomandăm să calculaţi o cantitate între 100-150 gr/ persoană.
Cum decorăm tortul?

Image result for tort nunta


Dacă nu aveţi un buget foarte generos, puteţi opta pentru decorarea tortului cu flori naturale, sau pentru varianta „naked cake” – adică acele torturi „dezvelite”, în care puteți vedea cu ochiul liber straturile de blat și cremă și care se ornează de obicei tot cu flori naturale sau cu fructe.
De obicei tortul se asortează cu sala sau cu tematica evenimentului. Asiguraţi-vă că tortul solicitat de dumneavoastră a mai fost realizat înainte de furnizorul la care aţi apelat, pentru a nu avea surprize legate de design sau de rezistenţă. :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aranjamentele florale – o mare dilemă pentru mirese?

Rochia de mireasă