Coafura perfectă pentru ziua nunţii tale

Pentru a fi totul intr-o armonie, parul cu rochia, va trebui mai intai de toate sa ai grija de parul tau. Sa fie sanatos. Indiferent ce coafura vei alege, daca parul nu este sanatos, va fi vizibil.

In caz ca ai unele probleme cu parul, te sfatuim sa incepi cu cateva luni inainte, de regenerarea lui. Tunde-l daca este nevoie si foloseste tratamente speciale.
Culoarea parului ar trebui sa o stabilesti tot din timp, ca sa nu ai surpriza neplacuta ca nu iti prinde culoarea, iar invitatii sa nu fie socati de schimbarea culorii, daca este o schimbare radicala.
Iar aproximativ cu doua saptamani inaintea evenimentului ai putea sa iti vopsesti doar radacinile, sau sa improspatezi culoarea.
Înaintea nunţii cu câteva zile, ar trebui să nu mai foloseşti produsele cosmetice, pentru ca parul sa fie cat mai curat, aerisit.
In primul rand coafura o vei alege in functie de lungimea parului tau si modelul rochiei pe care o vei purta. Dacă ai parul scurt dar totuşi îţi doreşti un coc sau bucle, poţi recurge la extensii de păr fără problemă.
Deşi coafura va trebui să reziste, nu e indicat să ai părul îmbâcsit cu fixativ, să pară artificial.
Dacă iţi doreşti o coafură mai sofisticată, încărcată, asigură-te că părul tău face faţă, ai păr suficient. Pentru asta vă recomandăm să vă găsiţi cu mult timp înainte persoana care vă va face părul, şi mergeţi la ea să vă facă la păr pentru fiecare eveniment, ca să vă cunoască părul cât mai bine, să vadă cum se comportă la produsele de styling. Vă recomandăm să vă şi faceţi o probă înainte pentru a vă asigura că a înţeles ce vă doriţi la păr în ziua nunţii voaste.
Ca şi sfat, dacă încă nu ştiţi ce să alegeţi, vă recomandăm cocul clasic, care poate să fie sub diverse forme: simplu, din bucle, ample etc.
Dacă totuşi doreşti să ai părul desfăcut, trebuie să fii atentă să ai părul sănătos şi îngrijit. Poţi opta pentru bucle mari şi lejere, accesorizate cu ştrasuri sau flori.
Alege ceva ce să fie stilul tău. Dacă alegi ceva prea stident, încărcat pentru tine, se va vedea acest lucru. Vei părea stresată şi rigidă.
E nunta ta şi mai înâi de toate, TU trebuie să te simţi specială.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv