O nuntă de poveste


Organizarea unei nunţi poate fi destul de stresantă şi poate să îţi dea multe bătăi de cap, mai ales dacă alegi să te ocupi personal de toate detaliile fără să apelezi la o firmă care se ocupă cu organizarea evenimentelor.
Chiar dacă nu pare ai o mulţime de lucruri care trebuie să le pui la punct şi de multe ori vei simţi că este prea mult, din acest motiv ar fi bine să ţii cont de câteva sfaturi pentru organizarea unei nunţi de poveste, departe de stresul, oboseala şi nervii care te aşteaptă.
Profită de perioada de logodnă, când poţi să colecţionezi momente frumoase, doar pentru voi, ieşiţi în oraş, discutaţi despre voi şi despre relaţia voastră, faceţi planuri pentru viitor, încercaţi să vă deconectaţi de orice amănunt legat de organizarea unei nunţi.
Ţine cont de faptul că timpul zboară, iar după marele eveniment, veţi privi în retrospectivă, şi veţi dori să fi existat cât mai multe clipe frumoase, lipsite de stres.
Alege totul cu calm aşa cum vă place vouă, în special un fotograf bun deşi poate fi o cheltuială mare, este una care merită cu adevărat deoarece imaginează-ţi cum vor privi copiii şi nepoţii tăi fotografiile sau filmul nunţii voastre.
Modul în care nunta va rămâne în memoria tuturor depinde de ce alegeri faci pentru foto-video, pentru că un fotograf profesionist va şti ce anume să surprindă şi, mai ales, când este momentul.
Pregăteşte din timp toate detaliile pe care le vrei fotografiate: pantofii, invitaţia, coafura, voalul şi rochia de mireasă, verighetele, costumul de mire, buchetul, paharele mirilor, tortul, aranjamentele florale, etc.


Alegeţi o rochie care să te reprezinte şi în care să te simţi confortabil, ultimul lucru de care ai nevoie în ziua nunţii este ca rochia să te jeneze şi să iţi dea bătăi de cap: fie trebuie să o ridici mereu, te strânge, te zgârâie sau iţi este prea largă.


Vorbeşte cu oamenii care îţi sunt apropiaţi şi în care ai încredere să te ajute în aventura pe care o implică organizarea unei nunţi, renunţă la tradiţiile care nu iţi plac şi cu care nu te simţi confortabil.
Este ideal să ai pusă la punct o trusă de urgenţă care ar trebui să conţină lucruri care pot fi utile în ziua nunţii, în cazul unor situaţii neprevăzute să nu te prindă nepregătită, cum ar fi: ac, aţă, bandă dublu adezivă, fixativ, ace de siguranţă, o pereche de dresuri, o pereche de pantofi, etc.
Ocupă-te de tine puţin, mergi la salon, fă un tratament facial de curăţare, detoxifiere, hidratare şi fermitate pentru a scăpa de imperfecţiuni dacă este cazul, pentru a te asigura că machiajul va fi unul impecabil de care vei fi foarte încântată.
Este foarte posibil ca lucrurile să nu meargă conform planului, iar când se petrece asta, tratază totul cu lejeritate, nu uita că doar tu ştii că nuanţa florilor nu a fost cea dorită, că mesele nu au fost aranjate cum iţi doreai sau că tortul a avut crema de capşuni in loc de vanilie, dacă se va întâmpla asta treci peste situaţie şi bucură-te de momentul vostru.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv