Cum alegeţi locaţia perfectă pentru nunta perfectă?

În organizarea nunţii toate detaliile sunt importante, dar o importanţă deosebită o poartă locaţia unde se va desfăşura evenimentul vostru.


La scurt timp după momentul cererii în căsătorie, urmează perioada în care trebuie să începeţi să vă planificaţi nunta.
Dacă mai demult să alegi locaţia perfectă era o treabă uşoară deoarece nu prea aveai din ce alege, în prezent lucrurile stau puţin altfel, deoarece aveţi posibilitatea de a alege dintr-o gamă foarte largă, pentru toate gusturile.


Dacă nu aveţi încă o idee despre locul unde doriţi să se desfaşoare evenimentul vostru, printre primele întrebări sunt ,,unde’’ şi ,,când’’, dar trebuie să luaţi în considerare aspectele de care trebuie să ţineti cont pentru a alege data şi locaţia perfectă pentru voi.


Ca să alegi locaţia perfectă pentru nuntă poate părea un lucru uşor de realizat, care se bazează mai mult pe o simplă preferinţă, dar în realitate sunt mult mai multe lucruri de luat în considerare.
Înainte de a porni în căutare, trebuie să stabiliţi câteva lucruri care sunt foarte importante pentru alegerile care urmează să le faceţi.


În primul rând, trebuie să stabiliţi un buget cât se poate de realist, pentru a elimina din start anumite locaţii care nu se potrivesc bugetului de care vreţi şi puteţi să dispuneţi.

În al doilea rând, trebuie să treceţi în agendă câteva date care vă convin vouă (data evenimentului, zona, etc.).


Dar totuşi înainte de a porni în căutarea locaţiei, trebuie să stiţi cu aproximaţie numărul de persoane pe care vă gandiţi să îi invitaţi la marele eveniment. De cele mai multe ori, viitori miri uita acest aspect şi se trezesc că au ales o sală cu o capacitate mult prea mică, iar de aici apar o mulţime de complicaţii. Chiar dacă nu aveţi cum să ştiţi cu exactitate numărul, puteţi să vă gândiţi în jurul cărui număr de invitaţi vă învârtiţi, iar în acest fel veţi reuşi să eliminaţi câteva locaţii care sunt prea mari ori prea mici.


Fie că doriţi să mergeţi pe o anume temă, cum ar fi vintage, rustic sau să alegeţi ceva mai nonconformist, cum ar fi tema anilor 80’, locaţia nunţii trebuie să se potrivească cu conceptul pe care il alegeţi.

Sunt unele săli care au deja anumite detalii şi reguli ce nu pot fi schimbate, cum ar fi culoarea încăperii, ringul de dans, etc., şi nu vi nu se potrivesc vouă, astfel trebuie să vă notaţi în agendă câteva lucruri de care să ţineţi cont atunci când căutaţi locaţia potrivită.


Dacă aveţi anumite cerinţe speciale să ţineţi cont că  unele localuri au reguli strice, care vă impun anumite aspecte, spre exemplu, asiguraţi-vă că ringul de dans este destul de încăpator pentru numărul de invitaţi prezenţi la marele eveniment. Sau dacă doriţi ca băuturile alcoolice să le procuraţi direct de la furnizori, atunci asiguraţi-vă că localul respectiv va accepta acest lucru.

Dacă am reuşit să mai reducem puţin lista voastră, urmatorul pas ar fi să începeţi să vizitaţi sălile de nuntă care se potrivesc cerinţelor voastre. Este recomandat să analizaţi totul în detaliu şi nu ezitaţi să puneţi mereu întrebări care ar putea să vă lămurească cu anumite aspecte.
Indiferent de deciziile care le veţi lua şi locaţia pe care o veţi alege pentru evenimentul vostru, totul trebuie să fie pe gustul vostru şi să vă simţiţi bine cu alegerea făcută.  



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Texte pentru invitatia la banchet

Culorile iernii 2019 - invitatii de nunta Publiserv